Catalunya
Catalunya
0

Taula rodona sobre venda d’armes i conflictes (BCN)

Seguint el fil del debat actual sobre la conveniència de vendre armes a països on els drets humans no són respectats, i les armes s’utilitzen de manera no legal sobre població civil, el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona proposa reflexionar sobre un tema poc conegut per l’opinió pública. Més enllà de la […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 20/11/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Categorías No Categorías


Seguint el fil del debat actual sobre la conveniència de vendre armes a països on els drets humans no són respectats, i les armes s’utilitzen de manera no legal sobre població civil, el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona proposa reflexionar sobre un tema poc conegut per l’opinió pública.

Més enllà de la immediatesa de la discussió actual, els i les ponents posaran llum sobre el comerç d’armes a tot el món i donaran la clau per entendre diversos conflictes bèl·lics, en raó dels interessos de la indústria de l’armament.

Hi intervindran:

  • Ainhoa Ruiz, experta en comerç d’armes i militarització de fronteres al Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Ha treballat a Colòmbia, ha estat activista en Palestina i cooperant al Perú.
  • Dani Vilaró. Portaveu d’Amnistia Internacional Catalunya. Periodista especialitzat en drets humans, relacions internacionals, cooperació al desenvolupament i acció humanitària.
  • Gervasio Sánchez. Periodista i fotògraf especialitzat en fotoperiodisme de guerra. Ha rebut innombrables premis per la seva mirada de denúncia i la seva defensa dels drets humans.
  • Pamela Urrutia, investigadora de l’Escola de Cultura de Pau de la UAB. Analitza conflictes armats, crisis sociopolítiques i processos de pau en el nord d’Àfrica i Pròxim Orient.

Serà dimarts 20 de novembre de 19h a 20.30hLa Model de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *