Catalunya
Catalunya
0

Amnistia a l’Associa’t de les Festes de La Mercè (Barcelona)

Dissabte 21 de setembre el grup de Barcelona-L’Hospitalet serà a la Plaça de Catalunya per participar en l’espai Associa’t de les Festes de la Mercè de Barcelona. Serà de 16h a 20.30h a la carpa rosa dels tallers infantils, amb tres activitats. Joc dels refugiats: per conèixer la situació de les persones refugiades al món. […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 21/09/2019
4:00 pm - 8:30 pm

Categorías No Categorías


Dissabte 21 de setembre el grup de Barcelona-L’Hospitalet serà a la Plaça de Catalunya per participar en l’espai Associa’t de les Festes de la Mercè de Barcelona.

Serà de 16h a 20.30h a la carpa rosa dels tallers infantils, amb tres activitats.

Joc dels refugiats: per conèixer la situació de les persones refugiades al món.

Joc de cobalt: per denunciar l’extracció de cobalt per part d’empreses tecnològiques a les mines de la RD del Congo amb la utilització de mà d’obra infantil.

Assetjament escolar: es recolliran objectes desactualitzats i es recolliran signatures de la campanya “Pupitres lliures d’assetjament escolar”. La campanya vol demanar al govern central i a les comunitats autònomes la creació d’un sistema de denúncies que els i les adolescents utilitzin de debò, i que substitueix l’actual sistema de denúncia telefònica, poc efectiu. A més, alumnat i professorat han de rebre més formació per prevenir i intervenir en casos d’assetjament escolar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *